Veldtoertochten-Acties!

Ontvang het nieuws per mail


www.ZondagOchtendATB.nl

Duchenne Heroes siliconen polsband

Ook dit jaar worden er siliconen polsbandjes voor Duchenne Heroes aangeboden, ze zijn Merida groen en in 2 maten verkrijgbaar.De bandjes kunnen besteld worden middels de onderstaande link: Duchenne Heroes polsbandjes

 

VTT - Bike Motion Benelux 2008 actie, de winnaars!

Het aantal aanmeldingen voor het in aanmerking komen van de toegangskaarten is sterk opgelopen t.o.v. vorig jaar. Erg veel personen hebben hun gegevens doorgestuurd, jammer dat we maar de beschikking hebben over 30 kaarten. Ondertstaande personen ontvangen komende week 2 toegangskaarten.

De winnaars:

Wij wensen jullie heel veel plezier op "De Bike Beurs van de Benelux"!

Staat je naam er niet bij, misschien dat je volgend jaar meer geluk hebt bij deze of een van de andere acties.

VTT - Bike Motion Benelux actie

Wederom heeft Veldtoertochten.nl de beschikking gekregen over 30 toegangskaarten voor de Bike Motion Benelux, die gehouden wordt van 31 oktober t/m 2 november 2008 in de Jaarbeurs in Utrecht.

U kunt in het bezit komen van 2 toegangskaarten door het sturen van een email naar acties veldtoertochten.nl , met daarin uw adresgegevens en de vermelding "Actie gratis toegangskaarten Bike Motion Benelux 2008". Uit alle inzendingen zullen 15 gelukkigen worden geloot. De uitslag zal in de nieuwsbrief van oktober worden gepubliceerd.

 

Bike MOTION Benelux: de beurs voor de sportieve fietser!
Van 31 oktober t/m 2 november 2008 kunnen liefhebbers van sportieve fietsen de nieuwste modellen zien op Bike MOTION Benelux. Tijdens deze beurs exposeren alle toonaangevende importeurs en fabrikanten van fietsproducten met een sportief karakter hun nieuwe collectie voor het seizoen 2009. Nog nooit was de beurs zo groot! 3 hallen met de nieuwste modellen. Totaal 26.000 m² fietspassie. Bike MOTION Benelux is dé gelegenheid om het complete aanbod aan sportief fietsnieuws te bekijken. Op maandag 3 november is alleen de vakhandel uitgenodigd.

Leuke dag uit!
Naast de nieuwste trends is er op Bike MOTIONBenelux nog veel meer te zien en te doen. Er zijn diverse demonstraties en activiteiten. Je kunt advies krijgen over onder andere sporttraining en sportvoeding. En uiteraard zijn er diverse bekende topsporters uit de fietssportwereld aanwezig. Kortom: Bike MOTIONBenelux is ook nog eens een leuke dag uit!

Wat kun je verwachten?
- de nieuwste modellen racefietsen en mountainbikes
- de laatste BMX-fietsen, trialfietsen en toerfietsen
- fietsonderdelen;
- fietshelmen, -schoenen en -brillen
- trends in fietssportkleding
- informatie over fietsreizen en fietsvakanties
- voedings- en trainingsadviezen
- Modeshow en demonstraties
- informatieve lezingen en presentaties'

Van vrijdag 31 oktober t/m zondag 2 november 2008 vind je een totaaloverzicht van alle sportieve fietsproducten op Bike MOTION Benelux in Jaarbeurs Utrecht. Vanaf september kunnen er al toegangskaarten met voorverkoop korting worden gekocht via www.bikemotionbenelux.nl Geef je nu alvast op voor de e-mail nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de beurs.

 

Duchenne Heroes siliconen polsband (Deze is niet meer leverbaar en vervangen door de groene)

Via deze site te bestellen, 'DE' siliconen polsband voor Duchenne Heroes. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel. Op deze wijze steunt VTT de deelnemers en de patientjes. De bandjes kunnen aangeschaft worden voor euro 2,50 p.s. excl. verzendkosten, zie ook: http://www.duchenne.nl/duchenne124.html

of koop ze direct bij een van de onderstaande rijwielzaken:

Bergeijk* Profile De Smed 'De fietsspecialist' Hof 33, 5571 CB Bergeijk
Den Haag* Bike-Zone van Baerlestraat 87-89, 2533 LK Den Haag
Enschede Fietsenwinkel Ten Tusscher Oldenzaalsestraat 340, 7523 AJ Enschede
Groenlo Goossens Raceshops Ruurloseweg 22, 7141 KC Groenlo
Limbricht Math Salden Provincialeweg 21, 6141 AA Limbricht
Vlaardingen* Bike2Build James Wattweg 12-14, 3133 KK Vlaardingen
Ermelo* Bike2Build Putterweg 15, 3851 GA Ermelo
Veenendaal Rein Veenendaal Davidsplein 1, 3905 AZ Veenendaal

* vanaf 26 maart 2008

 

VTT - Fiets- en wandelbeurs actie

Veldtoertochten.nl heeft de beschikking gekregen over 20 toegangskaarten voor de Fiets- en wandelbeurs, die gehouden wordt van 2 en 3 frebruari 2008 in de RAI in Amsterdam.

De Fiets en Wandelbeurs 2008 is de leukste en grootste beurs in Nederland voor fietsers en wandelaars. In een breed programma staan fietsen en wandelen centraal; als vakantie en recreatie, als ontspanning in de vrije tijd, maar ook als avontuurlijke uitdaging in onbekende afgelegen gebieden.
In ruim 13.000 vierkante meter hallen biedt een groot aantal gespecialiseerde exposanten en vrijwilligers-organisaties heel veel producten en informatie. In de comfortabele zalen en lounges is een uitgebreid programma met dagelijks ruim veertig lezingen en workshops boordevol informatie, spanning en inspiratie. Elk uur staan ruim 1500 stoelen klaar om mee te reizen achterop de fiets door heerlijke gebieden, te klauteren door de bergen en te genieten van onverwachte vergezichten, of met de camera mee op ontdekking te gaan naar de onontdekte plekjes in de Nederland en Belgie.
Het persoonlijke contact met de vele andere enthousiaste fietsers en wandelaars is een bron van inspiratie. Eindelijk kunt u al die vragen stellen en ervaringen delen. Een beter begin van het nieuwe vakantieseizoen is er niet.

voor meer informatie zie de site van de Fiets- en wandelbeurs

U kunt in het bezit komen van 2 toegangskaarten door het sturen van een email naar acties veldtoertochten.nl , met daarin uw adresgegevens en de vermelding "Actie gratis toegangskaarten Fiets- en wandelbeurs ". Uit alle inzendingen zullen 10 gelukkigen worden geloot. In de laatste week van januari zullen de winnaars de kaarten thuis gestuurd krijgen

.

 

VTT - Bike Motion Benelux actie

Veldtoertochten.nl heeft de beschikking gekregen over 30 toegangskaarten voor de Bike Motion Benelux, die gehouden wordt van 19 t/m 22 oktober 2007 in de Jaarbeurs in Utrecht.

U kunt in het bezit komen van 2 toegangskaarten door het sturen van een email naar acties veldtoertochten.nl , met daarin uw adresgegevens en de vermelding "Actie gratis toegangskaarten Bike Motion Benelux". Uit alle inzendingen zullen 15 gelukkigen worden geloot. De uitslag zal in de nieuwsbrief van oktober worden gepubliceerd.

 

Wat is de Bike Motion Benelux?

Tijdens Bike MOTION Benelux exposeren alle toonaangevende importeurs en fabrikanten van fietsproducten met een sportief karakter hun nieuwe collectie voor het seizoen 2008. Na de grote internationale beurzen in Friedrichshafen, Keulen en Milaan is Bike MOTION Benelux dé gelegenheid om dichter bij huis het complete aanbod aan sportief fietsnieuws te bekijken.

Leuke dag uit!
Naast de ruim 150 exposanten is er op Bike MOTION Benelux nog veel meer te zien en te doen. Er zijn diverse demonstraties en leuke activiteiten. Ook kun je advies krijgen over onder andere sporttraining en sportvoeding. Uiteraard zijn er diverse bekende topsporters uit de fietssportwereld aanwezig. Kortom: Bike MOTION Benelux is ook nog eens een leuke dag uit!

Wat is er te zien en te doen?
- de nieuwste modellen racefietsen en mountainbikes
- de laatste BMX-fietsen, trialfietsen en beachcruisers
- fietsonderdelen;
- fietshelmen, -schoenen en -brillen
- trends in fietssportkleding
- informatie over fietsreizen en fietsvakanties
- voedings- en trainingsadviezen

Van vrijdag 19 t/m maandag 22 oktober 2007 vind je een totaaloverzicht van alle sportieve fietsproducten op de 12e editie van de Bike MOTION Benelux. Wees er bij!...

 

 

 

 

About Us | Site Map | Privacy Policy | Admin | Contact | 2006-2008 Veldtoertochten.nl